Only an administrator can add new users.

Proteinový chleb(n)ík

Proteinový chleb(n)ík

Kokyna 0 comments by

Jako správná hospodyňka se musíte postarat nejen o úklid, nakrmení zvěře, sekání dříví a sklízení uhlí do sklepa, ale také o domácí pečeníčko. Proteinový chleb(n)ík přichází na scénu.

Suroviny:

2 vejce

1 lžíce kypřícího prášku

3 odměrky proteinu

150 gramů rýžové mouky

ovoce (nektarinky, nebo banány, nebo maliny, nebo cokoliv)

sušené plody a oříšky

voda

14354984_10202159622627433_8382708757614827252_n

1.Smícháte si nejdříve suché suroviny a promísíte, potom rozklepnete vejce a přidáte vodu tak, aby těsto mělo tekutější konzistenci.

14292444_10202159622387427_2909662554228972504_n

Vypadá to jako housenky? Ne, nejsou to housenky

2.Těsto vlijete do připravené formy s pečícím papírem a nahoru v náhodné kompozici rozložíte ovoce.

14358661_10202159623307450_1601771499208671039_n

 

3.Pečete asi 30 minut na 200 stupňů, těžko říct, naše trouba má nějaký divný číselník :D. A až je to hotové, tak to samozřejmě vyfotíte na Instagram, protože když to neuděláte, jako byste nepekla!

14317629_10202159647148046_7584412126439954859_n

4.Jak je možné, že mám na poslední fotce vyfocené nahoře banány, když jsem pekla s nektarinkama? Ha, víte jak, Ježíš uměl proměnit vodu ve víno…

5.Jestli mi ten recept ukradne Láďa Hruška a narve tam ještě navíc kuřecí kůžičky, tak to poznám -_-

About author

Related articles

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment

Napsat komentář